КМДА Київська міська державна адміністрація


21 січня 2015

20 січня голова Оболонської РДА був на прямому зв'язку з мешканцями району

20 січня голова Оболонської РДА був на прямому зв'язку з мешканцями району

20 січня  за участю голови Оболонської райдержадміністрації Олександра Цибульщака відбулась пряма телефонна лінія з мешканцями Оболонського району. З 18.00 до 19.00 всі охочі мали можливість поставити запитання на хвилюючі теми, зателефонувавши за номером 464-88-88.

Тематика питань, які озвучили мешканці району під час прямої лінії, була різноманітною: прохання вирішити питання повернення лав у відділенні Ощадбанку у ТРЦ «Дрим таун» для зручності відвідувачів, відсутність гарячого водопостачання у квартирі мешканця будинку 4 по вул. Малиновського, необхідність заміни поштових скриньок в будинку по вулиці Івашкевича, встановлення та опломбування загальнобудинкового лічильника тепла, щодо видачі довідки форми 3 тощо.

Щодо кожного питання Олександр Леонідович надав роз’яснення. Питання, що потребують часу для розгляду та вирішення, голова РДА взяв під особистий контроль.

Нагадаємо, ІІІ вівторок кожного місяця з 18.00 – 19.00 голова Оболонської РДА на прямому зв’язку з мешканцями району. Телефон прямої лінії 464-88-88.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.