КМДА Київська міська державна адміністрація


23 грудня 2014

Щасливі дитячі серця, зігріті теплом та ласкою

Першим із новорічних і різдвяних свят, доброю зимовою казкою приходить на нашу землю День Святого Миколая. Серед святих, яких шанують у народі навряд чи знайдеться інший, кого б любили більше, ніж Миколая Чудотворця. А дітлахи вважають його своїм покровителем, адже саме він – захисник усіх людей, який дарує віру у здійснення найзаповітніших мрій, надихає на добро та сіє зерна любові до ближнього.

Представники органів Державної фіскальної служби – заступник начальника ГУ ДФС у м. Києві Дмитро Зенін та виконуючий обов’язки начальника ДПІ в Оболонському районі ГУ ДФС у м. Києві Андрій Пащенко завітали напередодні свята до київської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату I-II ступенів № 21 Оболонського району. Податківці привітали вихованців з Днем Святого Миколая, подарували їм цінні подарунки та взяли участь в урочистостях з нагоди свята.

Це свято малеча чекала і до нього готувалася. Дітлахи підготували для гостей ціле театралізоване дійство з піснями і віршами.

Як зауважив Андрій Миколайович, діти, які залишилися без батьківського піклування у родинні свята потребують особливої уваги та чуйності з боку дорослих. Адже щирість, радісні посмішки та щастя на очах – ці емоції, які сьогодні випромінюють діти є справжніми й заслуговують на гідну увагу, а День Святого Миколая – це надія на здійснення мрій та найпотаємніших побажань, дарування подарунків та приємного спілкування.

Тож, керівник Оболонської інспекції побажав всім дітям міцного здоров’я, щастя, радості та надії, здійснення бажань і веселого святкового настрою, який би супроводжував їх повсюди протягом усього життя.

ДПІ в Оболонському районі ГУ ДФС у м. Києві



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.