Головна  →  Новини  →  18 грудня 2014

Ліга соціальних працівників України проводить конкурс «Кращий роботодавець з питань сприяння реінтеграції батьків на ринок праці»

Ліга соціальних працівників України в рамках проекту «Знову до роботи: реінтеграція матерів та батьків до професійного життя після відпустки по догляду за дитиною» проводить конкурс «Кращий роботодавець з питань сприяння реінтеграції батьків на ринок праці». Конкурс проводиться у партнерстві з Міністерством соціальної політики України, Конфедерацією роботодавців України, Федерацією профспілок України, Київською міською радою профспілок, Українською спілкою промисловців та підприємців, Вінницькою, Волинською, Дніпропетровською, Житомирською, Сумською обласними державними адміністраціями, Київською міською держадміністрацією.

Метою Конкурсу є заохочення роботодавців до впровадження корпоративної політики, спрямованої на підтримку батьків, які повертаються (реінтегруються) до роботи після відпустки для догляду за дитиною, поширення сімейних цінностей, розвиток програм для закріплення гендерної рівності в компанії і поза її межами, а також суспільне визнання досвіду таких підприємств.

Завдання Конкурсу:

- заохочення роботодавців до впровадження корпоративної політики підтримки та поширення сімейних цінностей:- створення умов для успішного повернення до роботи батьків і матерів після відпустки для догляду за дитиною;- гармонізації професійного і сімейного життя працюючих батьків; - привернення уваги громадськості, держави та підприємницьких структур до розв’язання актуальної соціальної проблеми;- популяризація кращих практик відповідального ставлення компаній до своїх співробітників та їх родин.До участі у Конкурсі запрошуємо роботодавців – представників великого, середнього та малого бізнесу, установ і організацій усіх форм власності, у тому числі підприємства з іноземними інвестиціями. Конкурс матиме 3 номінації. Підприємства – учасники Конкурсу із чисельністю працівників понад 250 осіб відзначаються у номінаціях: «Краще підприємство серед великих підприємств». Підприємства - із чисельністю працівників не більше 250 осіб відзначаються у номінації «Краще підприємство серед середніх підприємств». Підприємства - із чисельністю працівників не більше 50 осіб відзначаються у номінації «Краще підприємство серед малих підприємств». У кожній номінації визначаються переможці, які нагороджуються дипломами Конкурсу та цінними подарунками.

Адреса Оргкомітету Конкурсу:

Україна, Київ, вул. Фролівська, б. 1/6, 04070

тел./факс: (044) 238-65-20.

Положення та Анкета за посиланням: http://znovudoroboty.org.ua/ua/diialnist/krashchyi-robotodavets

Перейти до спискуВерсiя для друку