Головна  →  Новини  →  9 лютого 2023

Рятувальники Оболонського району спільно з представниками Управління патрульної поліції столиці розповіли учням одного із закладів освіти району про правила поводження з вибухонебезпечними предметамиети

Безпека кожного з нас залежить від нас самих, від наших знань, умінь і обережності. Одними із найважливіших тем сьогодення залишається безпека громадян!!!
Що таке вибухонебезпечні предмети, які їх види та небезпека, як діяти - про все це сьогодні рятувальники Оболонського району спільно з представниками Управління патрульної поліції міста Києва розповіли учням одного із закладів освіти району.
Фахівці ДСНС показали учням підбірку зображень сучасних боєприпасів та наголосили на тому, що до підозрілих предметів заборонено наближатися і торкатися. Почули діти і застереження про те, що вибухонебезпечні предмети можуть бути замасковані під «загублені речі». Підбирати такі предмети категорично заборонено, у разі виявлення підозрілого предмету – потрібно негайно телефонувати до Служби порятунку за номером 101!
 
Також поспілкувалися щодо правил пожежної безпеки вдома та в навчальному закладі. Працівники Служби порятунку розповідали як правильно діяти у разі виникнення пожежі, як безпечно покинути домівку та про сповіщення дорослих про небезпечну подію в якій власне опинились. Детально було роз’яснено про первинні засоби пожежогасіння, принцип дії та важливість їх застосування.
На завершення, рятувальники звернули увагу дітей на діях у разі сигналу “Повітряна тривога” та вручили інформаційні листівки.
 
 
 
 
 
 
Оболонське районне управління ГУ ДСНС України в м.Києві 
 
 
Перейти до спискуВерсiя для друку