КМДА Київська міська державна адміністрація


8 грудня 2014

До Дня Збройних сил України!

До Дня Збройних сил України учні спеціалізованої школи № 14 провели конкурс «Маю честь». Цьогоріч цей день має особливе значення, оскільки Україна перебуває у стані неоголошеної війни з Росією, яка не припиняє поставок озброєнь і найманців, в тому числі, своїх кадрових військових. Проведення конкурсу присвятили нашим захисникам, які щодня, під свист снарядів ворога, захищають державу від агресора.

У заході брали участь п'ять команд: учні 9-А, 9-Б, 9-В, 10-А та об'єднана команда 11-А та 11-Б класів. Учасники продемонстрували патріотизм, любов до рідної країни, мужність та відважність.

У номінації "Лицарі сучасності" перемогу здобув 9-Б клас, розповівши про троюрідних братів учениці свого класу, що зараз перебувають у зоні АТО, мужньо захищаючи свою сім'ю та всю Україну. Поза конкурсом учні 10-А класу розповіли про випускника школи 2009 року Ханчича Дениса, який поклав своє життя під Дебальцево за наше мирне майбутнє. А учні 11-А і Б класів продемонстрували презентацію, присвячену вчителю (і випускнику школи) Ліпіну Ярославу Михайловичу, який з березня 2014 року несе службу у лавах Збройних сил України в зоні АТО, а також його батькові - кадровому військовому Ліпіну Михайлу Юрійовичу, який готує новобранців до захисту Батьківщини.

Наступними перемогу здобули учні 9-В класу в номінації "У перервах між боями". Вони розповіли історію про те, як наші солдати та медсестри, проводять час у перерві між боями з піснею та надією повернутися скоріш додому. Ця історія не залишила байдужим нікого із присутніх у залі.

В цьому році школа №14, трошки змінивши правила конкурсу, запропонувала нову номінацію: "Соціальний ролик", що мав на меті зобразити останні події в Україні. Учні 9-А класу прочитали вірш воїнам АТО, показавши, що діти з усієї України хочуть тільки миру для своєї держави і не дивлячись ні на що, вони чекають та хочуть бачити своїх героїв живими і неушкодженими.

Остання номінація заходу: "Пісня, що підіймає бойовий дух". Переможцями цієї номінації стали учні 10-А класу, вони не просто заспівали пісню Скрябіна "Історія", а ще театралізовано відобразили, внутрішній стан кожного українця, якому не байдужа доля нашої держави.

Переможцями стала команда 11-Б А класів, вони впоралися з усіма завданнями на відмінно, показавши усім справжню силу, мужність, талант та патріотизм.

Учні та вчителі висловлюють щиру подяку в організації та проведенні конкурсу військовому керівнику, майору у відставці Воронку Віктору Павловичу та вітають його зі святом!

 

img_4549
img_4551
img_4559
img_4565
img_4570
img_4574
img_4579
img_4585
img_4605
 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.