КМДА Київська міська державна адміністрація


2 грудня 2022

В Оболонській РДА відбулася нарада з ОСББ і ЖБК, на якій обговорили важливі аспекти проходження цього зимового періоду

В Оболонській РДА відбулася нарада з ОСББ і ЖБК, на якій обговорили важливі аспекти проходження цього зимового періоду
В Оболонській РДА відбулася нарада з ОСББ і ЖБК. "Цього разу нарада була інакшою, тому що виклики, які стоять зараз перед нами теж інакші, - зазначив голова Оболонської РДА Кирило Фесик на своїй сторінці у Фейсбук.
За словами голови Оболонської РДА, в першу чергу обговорили важливі аспекти нормального проходження зимового періоду, який буде важким але який ми разом пройдемо, якщо будемо об’єднувати і координувати зусилля. Піднімали цілий ряд безпекових питань і окремо взаємодію з ДФТГ та Поліцією, особливо в контексті екстрених ситуацій.
Також підняли важливу комунікаційну проблему, як представникам ОСББ і ЖБК комунікувати з місцевою владою, якщо не буде мобільного зв’язку.
Вирішили, що будуть закуплені рації через які ми будемо підтримувати зв’язок у будь-яких ситуаціях і умовах, ще ми допоможемо з отриманням окремої частоти для радіозв‘язку.
Також домовились про участь людей у тренінгах «Легіону Оболонь» по тактичній медицині і іншим бойовим навичками. Більше того, на базі бажаючих з цих ОСББ і ЖБК, які захочуть вступити до лав ДФТГ отримаємо вмотивованих оболонців, які на законних підставах зможуть захищати свої будинки в межах повноважень Сил оборони міста Києва.
"Радий, що спілкуємось і шукаємо спільні рішення разом з активними і конструктивними мешканцями. Вдячний і Ярослав Дербун за готовність долучатись та допомагати оболонцям, - зауважив Кирило Олександрович.
 
 
 
 
 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.