КМДА Київська міська державна адміністрація


21 листопада 2022

24 листопада 2022 року відбудеться громадське обговорення за круглим столом

В Оболонському районі відбудеться громадське обговорення на тему «Організація освітнього процесу під час воєнного стану в Оболонському районі м. Києва»

24 листопада 2022 року о 10 год. 00 хв. відбудеться засідання за круглим столом на тему «Організація освітнього процесу під час воєнного стану в Оболонському районі м. Києва».

Організатором заходу є Управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації.

Під час заходу планується обговорити підвищення якості організації освітнього процесу під час воєнного стану.

Основна цільова група  на яку поширюватиметься дія програми - організації громадянського суспільства, жителі Оболонського району м. Києва.

Проєкт Орієнтовного плану оприлюднено на офіційному веб-порталі Управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної, на веб-сторінці Департаменту суспільних комунікацій та Громадської ради при КМДА.

Для участі у заході запрошуються представники управління освіти Оболонського району, батьківської громади, організацій та об’єднань, які займаються антикорупційною діяльністю у сфері ветеранського руху,  тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб та державної служби.

Місце проведення заходу: м. Київ, просп. Оболонський, 22-а.  

Про намір взяти участь у заході необхідно повідомити письмово (е-mail: [email protected])  до 23.11.2022 з обов’язковим зазначенням: органу, установи, організації, П.І.Б., посади учасника та тез, пропозицій (змін, доповнень) до винесеного на обговорення питання.

Для отримання додаткової інформації звертайтесь до відповідальної особи: Циганок Анджели Михайлівни,  головного спеціаліста відділу правового забезпечення управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації, тел.+38(044)419 -94-87, е-mail: [email protected]

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.