Головна  →  Новини  →  15 листопада 2022

Столичні інспектори в жовтні виявили майже 3450 порушень Правил благоустрою міста Києва

У жовтні столичні інспектори внесли майже 3450 приписів за порушення Правил благоустрою міста Києва. Про це повідомив директор Департаменту міського благоустрою Тимур Ткаченко.

За минулий місяць найбільшу кількість приписів – майже 850 – було внесено порушникам щодо розміщення МАФів. Також виявили понад 700 щодо несвоєчасного відновлення благоустрою після розриттів. Близько 620 приписів внесено щодо несвоєчасного прибирання будівельного та побутового сміття. Майже стільки – за несвоєчасне прибирання листя.

Нагадаємо, що балансоутримувачі, незалежно від форми власності, відповідальні за прибирання балансової та прилеглої території. У разі недотримання Правил благоустрою міста Києва інспектор благоустрою вносить припис із вимогою усунути недоліки.

«Окрім своєї щоденної роботи, інспекція підпорядкованого нашому Департаменту КП «Київблагоустрій» щовечора проводить профілактичні бесіди щодо обмеження споживання електроенергії із представниками бізнесу. А саме: просять вимкнути освітлення на фасадах, вивісках та рекламних носіях. Усього за жовтень було опрацьовано понад 700 точок бізнесу. Дякую всім, хто реагує на заклик економити світло. Спільними зусиллями допоможемо країні вийти зі складної ситуації», – підкреслив Тимур Ткаченко.

kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку