Головна  →  Новини  →  2 листопада 2022

На території ТОВ «Перший трубний завод» відбулася виїзна нарада

1 листопада 2022 року на території ТОВ «Перший трубний завод» відбулася виїзна нарада за участю першого заступника голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Олександра Цибульщака та керівництва промислового підприємства.

Під час зустрічі були обговорені питання проблем проходження осінньо-зимового періоду 2022/23 року, обумовлених перебоями в електро- та газопостачанні, спричинених агресією рф проти України та постійними атаками ворога на об’єкти критичної інфраструктури, зокрема, енергозабезпечення.

ТОВ «Перший трубний завод» є потужним виробником труб та іншої продукції для виробничо-енергетичних систем і будівництва. Але поміж цього, підприємство живо реагує на потреби дня. На сьогоднішній день підприємство налагодило виробництво пічок-буржуйок (або як їх зараз часом в народі називають – пічок-бандерівок), які вирішують дві головні потреби за відсутності опалення та  світла/газу – нагрівання повітря в приміщенні та приготування їжі. Незамінними такі пічки є і для наших воїнів, особливо на передовій, як надійне джерело тепла та можливості приготування й розігрівання їжі, просушки одягу.

Звичайно, така пічка знайде своє застосування і влітку для приготування їжі на свіжому повітрі.

Свою продукцію на зустрічі презентував директор підприємства Іван Борисенко.

 

Більше дізнатися про підприємство та продукцію, що на ньому виробляється, можна на вебсайті http://www.ptz.in.ua/wp/.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку