Головна  →  Новини  →  31 жовтня 2022

У столиці відбуваються екстрені відключення світла. Графіки аварійних відключень, які складені раніше, наразі не актуальні – ДТЕК «Київські електромережі»

Енергетики роблять все необхідне, щоб відновити електропостачання після пошкодження рф енергооб’єкту, що живить близько 350 тисяч квартир киян.

У столиці відбуваються екстрені відключення світла. Графіки аварійних відключень, які складені раніше, наразі не актуальні.

Енергетики ДТЕК разом зі спеціалістами НЕК «Укренерго», іншими екстреними службами й органами державної влади роблять все можливе для скорішої стабілізації ситуації.

Дії фахівців ДТЕК «Київські електромережі» скоординовані з місцевою владою та рятувальними службами. Оператор системи розподілу робить все необхідне для забезпечення світлом мешканців області.

У місті розроблено план реагування на різні сценарії пошкодження ворогом ключових об’єктів електропостачання. Він дозволить злагоджено діяти в разі критичних ситуації всім працівникам енергосектору та в максимально короткі терміни відновити постачання світла більшості постраждалих населених пунктів.

kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку