Головна  →  Новини  →  28 жовтня 2022

Кирило Фесик привітав поліцейських Служби охорони Оболонського району зі 70-річницею Служби охорони МВС України

Напередодні відзначення 70-тої річниці з дня створення Служби охорони МВС України, голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Кирило Фесик привітав працівників служби охорони, що несуть службу на Оболоні.

Кирило Олександрович сказав слова вдячності всім тим, хто несе цю відповідальну службу, побажав їм успіхів, наснаги в професійній діяльності та вручив поліцейським іменні Подяки.

Відділ з питань внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю

Довідково

Історія Служби охорони розпочалась 29 жовтня 1952 року. Саме відтоді, охорона кожного підприємства, установи, організації, а згодом і всіх об'єктів народного господарства, передавалася позавідомчій зовнішній охороні, яка цього року відзначатиме 70-ту річницю з дня створення. 

На сьогодні поліція охорони зберегла весь позитивний досвід минулих поколінь, вдосконалила технічне обладнання та відповідає всім сучасним вимогам. Її співробітники проходять ретельний відбір і спеціальну підготовку, тому при виїзді на черговий виклик готові до будь-якої ситуації, щоб стати на захист свого міста.

Поліцейські охорони оснащені усіма необхідними спецзасобами, радіозв’язком, сучасними автомобілями та вогнепальною зброєю. Тільки поліція охорони з поміж усіх охоронних структур, має право застосовувати та використовувати вогнепальну зброю, відповідно до Закону України «Про Національну поліцію». Усі члени групи реагування – це поліцейські зі спеціальними званнями, які пройшли відповідну перевірку та навчання, перш ніж заступити на службу. 

З кожним роком поліція охорона вдосконалюється і розвивається, втілюючи новітні технології. 

securitypolice.com.ua

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку