КМДА Київська міська державна адміністрація


2 жовтня 2022

Віталій Кличко привітав освітян з професійним святом: Дякую за вашу сміливість і відданість професії

Мер Києва Віталій Кличко привітав освітян з професійним святом та подякував за їх працю, сміливість і відданість професії. Вітання Кличко оприлюднив у своєму Telegram-каналі.

«Дякую нашим освітянам за їх складну працю, за велике серце і любов до наших дітей. З перших днів широкомасштабного варварського вторгнення росії ви показали свою сміливість і відданість професії. Кожен із вас зайняв свою лінію оборони. – Хтось пішов воювати, інші – залишились працювати заради дітей. – Ви навчали онлайн, зі сховищ, ви підтримували дітей та батьків. Потім готували заклади до роботи в умовах воєнного стану. І столиця змогла розпочати новий навчальний рік у змішаному форматі – очному, онлайн та індивідуальному», – написав Віталій Кличко.

Він зауважив, що сьогодні в столичних закладах середньої, дошкільної та позашкільної освіти працюють 70,5 тисяч фахівців. Із них понад 40,5 тисяч – педагогів. 195 київських освітян пішли захищати Україну від російських варварів.143 педагоги-вимушені переселенці прийшли працювати цього року в заклади освіти Києва.

«Зі святом вас, дорогі освітяни! Сил вам, вдячних учнів і вихованців, благополуччя і найголовнішого сьогодні – Перемоги!» – підкреслив Віталій Кличко.

КМДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.