Головна  →  Новини  →  2 вересня 2022

Отримати паспорт за будь-яких обставин!

Одним із основних завдань Державної міграційної служби є документування населення паспортом громадянина України та паспортом громадянина України для виїзду за кордон .

У кожному підрозділі стабільно триває процес оформлення і видачі громадянам біометричних документів, а також проводяться заходи з ідентифікації осіб для подальшого відновлення паспортних документів.

До підрозділів міграційної служби також звертаються громадяни, які подали заяви для оформлення паспортних документів у підрозділах, які в зв’язку з військовою агресією наразі тимчасово не функціонують .

За заявами осіб працівниками ДМС здійснюються переключення заяв-      анкет на відповідні підрозділі та приймаються рішення про друк паспорта. Відтак особа має змогу отримати паспортний документ за місцем фактичного проживання .

На сьогодні такою можливістю через Оболонський відділ ДМС скористалися понад 200 осіб з Харківської, Київської, Донецької, Луганської, Запорізької, Сумської, Чернігівської, Миколаївської та Херсонської областей .

Чекаємо на вас для спільного вирішення питань щодо отримання оформлених документів !

Державна міграційна служба

Перейти до спискуВерсiя для друку