Головна  →  Новини  →  12 серпня 2022

Кабіни юридичних відеоконсультацій відновили роботу в усіх районах столиці

Мережа кабін безкоштовних юридичних відеоконсультацій відновила роботу в приміщеннях районних держадміністрацій. Про це повідомив керівник апарату КМДА Дмитро Загуменний.

«Прийом заявників відбувається з понеділка до п’ятниці з 09:00 до 15:00. За допомогою може звернутися кожен повнолітній громадянин, який потребує первинної юридичної консультації. Кияни можуть отримати фахову допомогу спеціаліста онлайн, наприклад, оперативні та якісні відеоконсультації із різних галузей права: земельного, житлово-комунального господарства, соціального та пенсійного забезпечення», – сказав Дмитро Загуменний.

Він нагадав, що в кожній кабіні розміщено тач-скрін монітор для аудіо/відео зв’язку з юрисконсультом та камера-сканер для сканування документів. Консультації надають фахівці-юристи Контактного центру міста Києва 15-51.

«Найчастіше відвідувачі цікавляться порядком оформлення спадщини, порядком реєстрації місця проживання/перебування, підставами призначення субсидії та відмовою у її наданні, приватизацією земельної ділянки, призначенням і нарахуванням пенсійних виплат тощо», – розповів Дмитро Загуменний.

Адреси, де розташовані кабіни безкоштовних юридичних відеоконсультацій

 

Голосіївська РДА

просп. Голосіївський, 42

Дарницька РДА

вул. О. Кошиця, 11

Деснянська РДА

просп. В. Маяковського, 29

Дніпровська РДА

б-р Праці, 1/1

Оболонська РДА

вул. Маршала Тимошенка, 16,

Печерська РДА

вул. М. Омеляновича-Павленка, 15

Подільська РДА

Контрактова площа, 2

Святошинська РДА

просп. Перемоги, 97

Солом’янська РДА

просп. Повітрофлотський, 41

Шевченківська РДА

вул. Богдана Хмельницького, 24

kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку