КМДА Київська міська державна адміністрація


27 травня 2022

Муніципальна книгарня «Сяйво книги» організувала благодійну акцію збору малюнків для захисників та запровадила знижку в розмірі 20% на всю дитячу літературу

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей муніципальна книгарня «Сяйво книги» запровадила знижку в розмірі 20% на всю дитячу літературу та організувала благодійну акцію збору малюнків юних митців задля підтримки українських захисників.

Як зазначили в Департаменті промисловості та розвитку підприємництва КМДА, під час війни найбільше страждають діти.

«Дитячі малюнки є щирим символом підтримки юних українців для наших захисників, оскільки через мистецтво малюки виражають свою вдячність та любов. Це неодмінно підніме бойовий дух наших захисників, оскільки вони отримують ще більшу мотивацію боротись за майбутнє України. Так у книгарні 1 червня пройде майстер-клас з художницею Ольгою Яценко, яка допоможе створити малюнки. У цей час батьки за горнятком кави матимуть змогу написати лист або підписати листівку з побажаннями для бійців. До 4 червня можна приносити малюнки діток, які присвячені захисникам та Україні», – розповіли в Департаменті промисловості та розвитку підприємництва КМДА.

Згодом у приміщенні книгарні пройде виставка усіх дитячих робіт, після чого вони відправляться до тих, хто стоїть на захисті майбутнього України.

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей в муніципальній книгарні «Сяйво книги» придбати дитячу літературу зі знижкою 20% можна до 4 червня.

Книгарня «Сяйво книги» відкрита з 10:00 до 18:00, без перерви на обід за адресою: вул. Велика Васильківська, 6.

Нагадаємо, на постійній основі у книгарні «Сяйво книги» надається знижка 20% на весь асортимент книгарні та знижка 10% в кав’ярні «Сяйво кави» на всю продукцію для власників «Картки киянина».

kyivcity.gov.ua

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.