Головна  →  Новини  →  26 січня 2022

Про плани та проєкти у сфері освіти на 2022 рік у Оболонському районі розповів Кирило Фесик

Новий рік – нові плани та проєкти.
"Починаю цикл публікацій про проєкти на 2022 рік у Оболонському районі.
 
Розповім про плани у сферах ЖКГ, дорожнього господарства, освіти, благоустрою, спортивної інфраструктури, - повідомив на своїй сторінці у Фейсбук голова Оболонської РДА Кирило Фесик.
За словами Кирила Олександровича, щось робитиметься за кошти району, щось на субвенцію із державного бюджету для депутатів-мажоритарників, а десь замовником виступить КМДА.
 
Освіта.
У 22-му кілька важливих об’єктів отримають друге життя:
 
1) Закинута будівля дитячого садочку на вулиці Попова, 7. Цього року заплановані проектні роботи та початок реконструкції для повернення туди державного дитячого садочку. Район отримує новий освітній заклад, а місцеві жителі, нарешті, позбавляться від локації, яка була центром тяжіння для безхатченків.
2) Будівля на вулиці Полярна, 13А, яка стоїть закинутою вже четвертий рік. Планується її відновлення з капітальним ремонтом. Туди повернеться державний дитячий садочок №206. Він неймовірно потрібен Мінському масиву, населення якого за останні 8 років збільшилось ледве не на 50%.
3) В контексті того ж росту населення у 2022 почнеться будівництво нового окремого 4-поверхового корпусу для середньої загальноосвітньої школи №9 на проспекті Рокоссовського, 5.
4)  Цьогоріч 4 дитячих садочки та три школи отримають нові фасади з утепленням.
 
Більше 40-ка закладів освіти також отримають ремонти актових залів, спортивних залів, класів, бібліотек; нові дитячі майданчики, огорожі, вікна, медичні кабінети та харчоблоки (повний список буде опубліковано окремо).
"Особисто для мене важливо, що зрушили з місця проєкти, які простоювали роками, а в окремих випадках і десятиліттями", - підсумував голова Оболонської РДА.
 
 
Перейти до спискуВерсiя для друку