КМДА Київська міська державна адміністрація


17 листопада 2014

У столиці створено Комісію з вирішення питань надання допомоги киянам – учасникам антитерористичної операції

Для надання допомоги киянам – учасникам АТО у Києві створено Комісію на чолі із заступником голови КМДА Михайлом Радуцьким. Відповідне розпорядження підписав Київський міський голова Віталій Кличко.

До складу Комісії увійшли: директор Департаменту соціальної політики, керівництво районних у м. Києві державних адміністрацій, представники Департаменту охорони здоров’я, депутати Київської міської ради. Окрім того, за згодою, до роботи Комісії залучать представника ГУ МВС України в м. Києві, ГУ юстиції у м. Києві та ГУ Служби безпеки України у м. Києві та Київській області.

Основним завданням новоствореного дорадчого органу стане розгляд заяв про компенсацію витрат, пов’язаних із дороговартісним лікуванням киян – учасників бойових дій та відшкодування коштів на складне протезування киян, інвалідність яких пов’язана з участю в антитерористичній операції, в кожному конкретному випадку.

Для розгляду та опрацювання зазначених питань, у разі необхідності, залучатимуться представники державних та комунальних підприємств, установ та організацій, інші фахівці. За результатами роботи Комісія надаватиме відповідні пропозиції Київській міській державній адміністрації.

Засідання відбуватимуться не рідше одного разу в місяць. Організаційне, матеріально-технічне забезпечення діяльності комісії здійснюватиме Департамент соціальної політики.

kievcity.gov.ua

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.