Головна  →  Новини  →  29 грудня 2021

Життя трирічної дівчинки з Броварів коштує 2,3 млн доларів. Найдорожчі ліки у світі можуть врятувати її від смерті!

Маленька Маріанка Михайлова бореться за своє життя! Найдорожчі ліки у світі можуть врятувати її від смерті! Триває Збір коштів на препарат "Золгенсма".

День за днем, година за годиною триває боротьба за краще майбутнє Маріаночки. Дівчинці вже 3 рочки, і хвороба продовжує завдавати шкоду її маленькому тілу. Якби тільки сльози батьків, пролиті під час реабілітації, могли зцілити. Поки однолітки Маріанки ходять і бігають, батьки борються за основні рефлекси та кожен вдих.

Спинна м'язова атрофія - одне з найжорстокіших генетичних захворювань, яке змушує організм нашої дочки не виробляти білок, який будує нервові клітини в спинному мозку, нерви дегенерують, не посилають імпульсів м’язам, а ті з часом зменшуються. Проблема в SMA зачіпає всі м’язи, не тільки тих, хто відповідає за рух, але і тих, хто відповідає за ковтання, дихання, життя...

Щоб врятувати доньку, мама з дівчинкою покинула рідну домівку і переїхала до Польщі, щоб лікувати її там. Сусідня держава надає відшкодований препарат, який гальмує прогресування СМА, але не зупиняє.

Збір Маріаночки забирає у неї занадто багато часу. Ми просимо вас, врятуйте єдину донечку сім’ї Михайлових. Допоможіть їхній родині!

Більше інформації тут 

 

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ "БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД МАРІАННА" (Код ЄДРПОУ 44404593)

"Приват Банк" МФО 305299

м.т. 063 365 67 15, Email: [email protected]

Перейти до спискуВерсiя для друку