Головна  →  Новини  →  24 грудня 2021

Із 20 грудня пунктами обігріву в Києві скористалися 196 людей

Станом на 09:00 24 грудня, тобто за чотири доби ускладнених погодних умов, пунктами обігріву в Києві скористалися 196 людей. Про це повідомляє Департамент муніципальної безпеки. 

Так, у пункти обігріву Печерського району столиці відвідали 24 особи, Солом’янського району – 22, Деснянського – 3, Оболонського – 3, Шевченківського – 3, Дніпровського – 14, Подільського – 1, Святошинського – 1.

У приміщеннях люди могли зігратися, випити гарячого чаю, скористатися теплим одягом, а в деяких – отримати першу домедичну допомогу. 

Пункти обігріву в Києві функціонуватимуть і надалі на час ускладнення погодних умов.  

  Нагадаємо, що відповідно до рішення Постійної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій КМДА 20 грудня у столиці розпочали роботу пункти обігріву, до яких може звернутися кожен, хто потребує допомоги в морозні дні. Пункти обігріву розташовані у приміщеннях комунальних підприємств, лікарнях, територіальних центрах соціального обслуговування.

Усього у столиці працює 44 стаціонарі «Пункти обігріву населення». У цілодобовому режимі – 11, із яких 4 – якщо температура повітря нижча за -10 та на період ускладнення погодних умов (сильних морозів).

Також нагадуємо, що в посиленому режимі в столиці на час зниження температури повітря працює соціальний патруль.

kyivcity.gov.ua


 

 
Перейти до спискуВерсiя для друку