Головна  →  Новини  →  22 грудня 2021

Всеукраїнський конкурс дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» 2022 року

У Головному управлінні Держпраці у Київській області повідомляють, що на Київщині триває прийом малюнків на участь в ХІ Всеукраїнському конкурсі дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей» 2022 року (далі – Конкурс), присвяченому Дню охорони праці в Україні.

Конкурс організовує і проводить ТОВ «Редакція журналу «Охорона праці» за підтримки Державної служби України з питань праці (далі – Держпраці), Головних управлінь (Управлінь) Держпраці та інших підприємств, установ, організацій, що належать до сфери управління Держпраці.

Головною метою Конкурсу є привернення уваги суспільства, зокрема дітей і молоді, до питань охорони праці.

 Конкурс проводиться щороку в два етапи:

 І етап – відбіркові регіональні тури (жовтень – лютий);

 ІІ етап – фінал та оголошення переможців (березень – квітень).

 Учасниками Конкурсу є учні середніх загальноосвітніх шкіл, коледжів, ліцеїв; вихованці позашкільних навчальних закладів, за трьома віковими групами:

перша група – віком від 6 до 10 років; 

друга група – віком від 11 до 14 років;

третя група – віком від 15 до 18 років.

Тематика:

Безпека праці та здоров’я працівників у будь-яких галузях і сферах діяльності: вугільній, деревообробній промисловості, сільському, лісовому та ліфтовому господарствах, у медичній сфері, будівництві, на транспорті тощо, протидія COVID-19 на робочих місцях та в побуті.

Вимоги до малюнка:

На Конкурс подають малюнки у довільній графічній, живописній формах, виконані олівцями, олійними, акварельними фарбами чи гуашшю. Розмір роботи не має бути більшим за формат А-2. На зворотному боці кожної конкурсної роботи (або як додаток до неї) потрібно зазначити розбірливо українською мовою:

– назву роботи;

– прізвище, ім’я, по батькові та дату народження автора;

– місце проживання (повну адресу) автора, контактний телефон, електронну адресу;

– сферу діяльності батьків;

– назву навчального закладу;

– прізвище, ім’я, по батькові методичного керівника.

Для підбиття підсумків регіонального туру Конкурсу роботи мають бути надіслані до Головного управління Держпраці у Київській області за адресою: 04060, м. Київ, вул. Вавілових, 10, не пізніше 15 лютого 2022 року.

Для участі у фіналі Конкурсу до 15 березня 2022 року роботи переможців відбіркового регіонального туру Конкурсу, що посіли І, ІІ і ІІІ місця у трьох вікових групах разом із відповідними копіями протоколів журі Головного правлінням Держпраці у Київській області буде направлено до ТОВ «Редакція журналу «Охорона праці».

Фінал та нагородження переможців Конкурсу буде проведено у період з 15 березня по 28 квітня 2022 року у місті Києві.

За інформацією Головного управління Держпраці Київської області

Перейти до спискуВерсiя для друку