Головна  →  Новини  →  21 грудня 2021

Більшість вулиць столиці розчищені від снігу і оброблені протиожеледними засобами

Дорожники не зупиняють свою роботу. Активна розчистка міста й обробка протиожеледними засобами тривала й вночі. Було залучено 317 одиниць спецтехніки, з них 114 – на тротуарах. Вузькі доріжки, сходи підземних і надземних переходів, зупинки громадського транспорту очищали 274 працівники у складі 42 бригад  з ручного прибирання. Про це повідомили в КК «Київавтодор».

Після зниження трафіку магістральні вулиці очищали й посипали колонами спецтехніки. Станом на 2:00 усі магістральні вулиці були оброблені й розчищенні.

Станом на 8:00 більшість вулиць, які перебувають на балансі ШЕУ розчищені й посипані протиожеледними засобами. Триває доочистка тротуарів.

Роботу дорожників ускладнював сніг, який періодично тривав упродовж ночі. А також різке пониження температури. За кілька годин позначки термометрів опустились з +1°С до -7°С. Найближчої доби зниження температури прогнозують до -12°С -14°С.

Для очищення й обробки вулиць  «Київавтодор» загалом має 458 одиниць основної і 128 одиниць додаткової техніки для прибирання снігу й нанесення протиожеледних засобів.

kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку