КМДА Київська міська державна адміністрація


27 серпня 2013

Веселі старти на роликах

        24 серпня на вул. Хрещатик з нагоди святкування Дня Незалежності України відбувся ІІІ Київський  спортивний фестиваль «Веселі  старти на роликах». Спортивне свято відбулось за підтримки Київської міської державної адміністрації,  Київського міського відділення НОК України та Київської міської незалежної федерації роликового спорту всіх видів та напрямків.

       В урочистому відкритті заходу та нагородженні переможців взяли участь заступник директора Департаменту освіти, науки, молоді та спорту КМДА Вадим Костюченко, член виконкому Київського міського відділення НОК України, а також Віце-президент Київської міської незалежної федерації роликового спорту всіх видів та напрямків, перший заступник голови Громадської ради при Оболонській райдержадміністрації Сергій Тимофєєв.

          В рамках заходу "Веселі старти на роликах" були проведені змагання «М’яч у ворота», «Юркий м’яч з ключкою», "U-Jump" з екстримального катання на роликах в стилі фріскейт, "Слалом", "Спортивна сімя на роликах". Також були розіграні   персональні  номінації: «За волю до перемоги», «За краще володіння роликами», «Кращий друг, який підтримує», «За активний відпочинок на роликах», «Швидкий ролер». Працював безкоштовний прокат  роликів для киян та гостей міста, тому участь у фестивалі взяли всі охочі незалежно від віку. Наймолодшому учаснику заходу виповнилося всього 2,5 роки. Переможці та призери були нагороджені дипломами та  цінними подарунками в рамках фестивалю.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.