КМДА Київська міська державна адміністрація


8 грудня 2021

Гідрослужби і техніка для протиожеледної обробки працюють у посиленому режимі

У столиці продовжуються дощі. Протягом доби можливе посилення опадів, метеорологи прогнозують перехід температури в мінусові значення надвечір. При таких метеоумовах залучено одразу кілька служб КК «Київавтодору».

У місцях можливих підтоплень чергує техніка і бригади гідрослужб. Крім того, у тунелі на вул. О. Теліги на Дорогожичах виконують профілактичні роботи з перевірки насосів і додаткового очищення зливостоків.

Для очищення зливостоків, а також ліквідації наслідків підтоплень «Київавтодор» має 91 одиницю спецтехніки і спецзасобів.

У разі виявлення місць підтоплень на проїжджій частині чи тротуарах звертайтеся до цілодобової диспетчерської КК «Київавтодор» за тел.: 284-74-19.

Працює і техніка для обробки доріг і мостів протиожеледними засобами. Посилена увага до стану покриття на шляхопроводах, підйомах та спусках, покриття із бруківки, тротуарах. Нині задіяно 131 одиниця спецтехніки.

Загалом, «Київавтодор» має 458 одиниць основної і 128 одиниць додаткової техніки для прибирання снігу й нанесення протиожеледних засобів.

Просимо водіїв бути уважними на дорогах, дотримуватись швидкісного режиму, дистанції та інтервалу. А тим, хто ще не встиг змінити літню гуму на зимову, необхідно це зробити якнайшвидше, аби не піддавати небезпеці себе та інших учасників дорожнього руху.

kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.