КМДА Київська міська державна адміністрація


29 жовтня 2021

Під час Колегії обговорили готовність районного господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років

Під час Колегії обговорили готовність районного господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років
28 жовтня 2021 року, під головуванням очільника Оболонської райдержадміністрації Кирила Фесика відбулось засідання Колегії Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації. На заході були присутні перший заступник голови Олександр Цибульщак, заступники голови Андрій Трофимов та Олександр Сазанович, в.о. керівника апарату Олександр Царіков, керівники структурних підрозділів Оболонської райдержадміністрації та підприємств району.
 
Під час Колегії обговорили готовність районного господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2021-2022 років.
 
Керівники комунальних організацій освітили основні напрямки, за якими здійснювалась координація робіт з підготовки до зими, проблемні питання та шляхи їх вирішення.

По суті даного питання доповіли:

- Струна Світлана Іванівна – начальник управління житлово-комунального господарства;

- Калініченко Олег Петрович – начальник групи централізованого господарського обслуговування управління освіти;

- Бондарчук Юлія Вячеславівна – завідувач сектору охорони здоров'я;

- Розмаїта Ліана Сергіївна – начальник відділу культури;

- Гриценко Роман Михайлович – начальник району теплових мереж «Поділ» СП КП «Київтеплоенерго»;

- Половін Олег Володимирович – заступник головного інженера району теплових мереж «Нивки» СП КП «Київтеплоенерго»;

- Ковальчук Марія Олексіївна – директор КП по утриманню зелених насаджень;

- Шабельников Валерій Михайлович – заступник начальника КП «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них» Оболонського району.

Слід зазначити, що в Оболонському районі до експлуатації в зимовий період було підготовлено 970 споживачів, з них 849 житлових будинків, 9 лікувальних закладів (з них 3 в оперативному управлінні РДА), 108 закладів освіти, 1 об`єкт соціального захисту та 3 окремо розташовані заклади культури.

Теплопостачання житлових будинків та об’єктів соціально-культурного призначення здійснюється від централізованих джерел: ТЕЦ – 6 та СТ–2 та від 18 котелень, з яких: 17 котелень КП «Київтеплоенерго» та 1 котельня на балансі відомства.

Велика увага під час підготовки до зими приділяється забезпеченню на території району належних умов для пересування мешканців: як пішоходів, так і водіїв транспортних засобів. Програмою соціально-економічного розвитку значна кількість коштів передбачена на капітальний ремонт асфальтового покриття внутрішньоквартальних проїздів і прибудинкових територій житлових будинків. На даний час завершено роботи з асфальтування по 52 об`єктах.

За інформацією комунальних підприємств створено необхідний резерв матеріально-технічних засобів, забезпечено підготовку спеціалізованої техніки (трактори, снігоочисна техніка), проведено закупівлю шанцевого інструменту та заготовлено посипний матеріал та реагенти.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.