Головна  →  Новини  →  25 жовтня 2013

В Оболонському районі відбувся об'їзд щодо осіннього місячника з благоустрою

Вже не один рік поспіль в місті Києві проходять місячники з благоустрою. В Оболонському районі в ході проведення цього річного осіннього місячника благоустрою було зроблено ряд робіт, таких як: ремонт дитячих та спортивних майданчиків, озеленення мікрорайонів с висадкою квітів, посадкою дерев, ремонтом покрівель, ямкового ремонту асфальтового покриття та облаштування внутрішньоквартальних проїздів, встановлення мереж зовнішнього освітлення. Всі ці заходи, так чи інакше будуть сприяти комфортному проживанню мешканців району.

Прийшов час підводити підсумки по роботі з осіннього місячника з благоустрою районів міста Києва і саме 23 жовтня 2013 року комісія з проведення місячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міста Києва, на чолі з заступником голови комісії, першим заступником директора департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА Роменським С.Я., провела об’їзд по території Оболонського району м. Києва.

“Дуже приємно що до проведення загальнорайонного прибирання, озеленення та благоустрою долучаються і не залишаються осторонь не тільки працівники державних установ, а й представники підприємств та організацій, школярі та студенти, і небайдужі мешканці Оболонського району” – зазначив під час об’їзду голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації, голова районної організації Партії регіонів Василь Іванович Антонов. Також Василь Іванович ознайомив учасників комісії, які брали участь в об’їзді району з роботами, що були проведені за цей період. Він продемонстрував нові екозони, що були введені в експлуатацію в ході проведення осіннього суботника, паркову алею ветеранів, та інші благоустроєні куточки нашого району.

По завершенню об’їзду заступник голови комісії з проведення місячника з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану міста Києва, перший заступник  директора департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА Роменський С.Я. зазначив, що в останні роки Оболонський район міста Києва на чолі з головою району Антоновим В.І. приділяє значну увагу для покрашення екологічного стану та зовнішнього вигляду району, що сприяє комфортному проживанню та змістовному відпочину киян і гостей столиці України. 

Перейти до спискуВерсiя для друку