Головна  →  Новини  →  25 жовтня 2013

28 жовтня у навчальних закладах столиці розпочнуться осінні канікули

У Департаменті освіти і науки, молоді та спорту інформують, що з 28 жовтня до 3 листопада столичні школярі відпочиватимуть на осінніх канікулах.

Протягом тижня київські заклади освіти працюватимуть у режимі канікулярного часу – діятимуть гуртки, спортивні секції, клуби за інтересами та інші творчі об’єднання.

Для активного відпочинку учні столиці матимуть можливість взяти участь у різноманітних районних та міських масових заходах, серед яких: концерти, фестивалі, спортивні змагання, конкурси ерудитів, вікторини, творчі вечори, зустрічі, екологічні та природоохоронні акції, виставки образотворчого, декоративно-ужиткового мистецтва, народних ремесел та науково-технічної творчості.

Зокрема, 29 жовтня о 10:00 відбудеться зустріч лідерів учнівського самоврядування з Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини Валерією Лутковською. Також 29 жовтня об 11:00 Батьківського клубу «Єдина родина» за темою «Комунікативні моделі взаємовідносин з дітьми».

Київський палац дітей та юнацтва запрошує усіх охочих 30 жовтня о 17:00 на концерт творчих дитячих колективів «Ми любимо землю свою», а 31 жовтня о 12:00 на інтерактивну виставу «У пошуках магічного кристалу».

Серед найцікавіших заходів організатори відмічають: економічний брейн-ринг, походи-змагання з техніки туризму «Осінній марафон», міський конкурс юних конструкторів «У місті Фантазерську».

Крім того, 28 жовтня об 11:30 у Парку Вічної Слави біля пам’ятника Невідомому солдатові відбудуться урочистості з нагоди відновлення Почесної варти Поста № 1. Вахту Пам’яті біля Вічного Вогню юні кияни нестимуть з 28 жовтня до 6 листопада з 12:00 до 15:00.

kievcity.gov.ua

 

Перейти до спискуВерсiя для друку