Головна  →  Анонси  →  1 червня 2021

План дій «Зелене місто» для Києва: 11 червня відбудеться робочий семінар-консультація з погодження стратегічних цілей та переліку заходів

План дій «Зелене місто» для Києва: 11 червня відбудеться робочий семінар-консультація з погодження стратегічних цілей та переліку заходів

11 червня з 12:00 до 15:00 на платформі ZOOM відбудеться фахове обговорення Плану дій «Зелене місто»: його бачення, стратегічних цілей і потенційних заходів.

До участі в обговоренні запрошуються представники зацікавлених сторін проекту: організації громадянського суспільства, фахівці наукових та освітніх закладів, міжнародні проекти, організації підтримки бізнесу, секторальні комунальні підприємства міста та відповідні департаменти КМДА.

Консультація із зацікавленими сторонами має забезпечити спільний погляд на довгострокове бачення зеленого міста, підтвердження відповідності обраних цілей та реалістичності завдань і пріоритетів довгого списку рекомендованих заходів інтересам місцевої громади.

Реєстрація на семінар до 8 червня включно за посиланням: https://forms.gle/WLFNR2YsTo9Psfd99. Окреме посилання на вхід на семінар надійде на вказану в реєстраційній формі електронну адресу.

Довідково.

 «План дій «Зелене місто» для міста Києва» розробляється у співпраці з міжнародними компаніями WS Atkins International Ltd у партнерстві з Bilfinger Tebodin Україна та командою секторальних експертів у рамках Програми ЄБРР ЗЕЛЕНІ МІСТА за фінансової підтримки Швеції. Метою Плану є системне вирішення екологічних проблем у Києві. У рамках Програми місто отримає фінансову підтримку ЄБРР на реалізацію першочергових ініціатив.

Київ став 21-м містом, яке приєдналося до мережі світових міст – учасників програми ЄБРР «Зелені міста» (https://www.ebrdgreencities.com/) у березні 2019 року. На сьогодні програмою охоплено понад 45 міст у країнах присутності ЄБРР. План дій «Зелене місто» стане інструментом залучення фінансування на довгостроковий сталий розвиток міста.

Нагадаємо, що нині консультанти та робочу групу КМДА вже напрацювали проект бачення, стратегічних цілей і середньострокових завдань (https://cutt.ly/XnhaQJH), а також попередній довгий перелік рекомендованих потенційних заходів, які можуть увійти до складу Плану дій.

Семінар-консультація з зацікавленими сторонами План дій «Зелене місто» (ПДЗМ) для м. Києва: Бачення Зеленого міста, стратегічні цілі та довгий перелік дій (концепція заходу) (https://cutt.ly/0nhaUEw).

kyivcity.gov.ua

 

Перейти до спискуВерсiя для друку