Головна  →  Анонси  →  26 травня 2021

Валентин Мондриївський: У святковій програмі до Дня Києва ми передбачили найрізноманітніші активності на будь-який смак

До Дня Києва і Дня столиці підготовлено різноманітну святкову програму, особливо насиченими на події стануть вихідні, 29-30 травня. Для того, щоб киянам і гостям міста було легше орієнтуватися в заходах, Департамент культури КМДА створив онлайн-календар подій. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

«Складаючи програму, ми передбачили для киян найрізноманітніші активності на будь-який смак. Окрім фестивальної частини, заплановано й низку турнірів та змагань із різноманітних видів спорту. Як завжди, під час святкування Дня Києва відбудеться наймасштабніший щорічний спортивний благодійний проєкт «Пробіг під каштанами». Також в усіх десяти районах столиці відбудуться цикли заходів у різних форматах», – розповів Валентин Мондриївський.

Детальна програма до Дня Києва вже опублікована на сайті КМДА.

Святкування в Києві розпочалось учора із музичної екскурсії Андріївським узвозом. Попереду ще понад півтори сотні тематичних онлайн і офлайн спортивних, культурно-мистецьких і розважальних заходів, які триватимуть у всіх десяти районах міста і розраховані на будь-який смак.

Нагадаємо, що формат проведення масових заходів адаптовано до чинних карантинних вимог. А основними локаціями центральних святкових подій стануть Арка дружби народів та Співоче поле.

kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку