Головна  →  Анонси  →  19 травня 2021

В Оболонському районі під гаслом «Здай кров – врятуй життя» відбудеться виїзний «День донора»

Шановні мешканці Оболонського району м. Києва!

З метою популяризації безоплатного донорства та залучення населення до лав донорів крові 26 травня 2021 року під гаслом «Здай кров – врятуй життя» відбудеться виїзний «День донора».

Захід організовує Оболонська районна організація Товариства Червоного Хреста України м. Києва спільно з Київським міським центром крові за підтримки Оболонської райдержадміністрації у рамках щорічної акції «Місяць Червоного Хреста України».

Забір крові буде проводиться 26 травня з 09:00 до        14:00год в приміщенні Оболонської райдержадміністрації за адресою: вул. Тимошенка, 16 (ІІ поверх, велика актова зала). Зранку будуть працювати спеціалісти Київського міського центру крові (04060, м. Київ, вул. Максима Берлинського, 12, тел: 440-60-11).

Донором крові можуть бути фізично здорові особи віком старше 18 років, у яких немає протипоказань (огляд лікарем-терапевтом відбуватиметься на місці).  У день здачі при собі обов’язково мати паспорт, ідентифікаційний код, гарний настрій та відмінне самопочуття!

Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до заходу та здати кров для допомоги тим людям, успішність лікування яких залежить від донорської крові.

Адже, 1 донація може рятувати 3 життя!

 

Інформація - Червоний Хрест

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку