Головна  →  Новини  →  23 жовтня 2013

І знову осінь зібрала юних туристів

І знову осінь зібрала юних туристів

Вже стало доброю традицією в осінню пору проводити в Оболонському районі м.Києва туристичні змагання учнівської молоді.

16 жовтня 2013 року на території Пуща-Водицького лісопарку відбувся ХХХІІ туристсько-краєзнавчий зліт учнівської молоді Оболонського району міста Києва, присвячений 70-й річниці визволення міста Києва від фашистських загарбників, який зібрав 28 команд з 22 загальноосвітніх навчальних закладів району, а це більше 600 учасників.

На урочистому відкритті туристичного зльоту від імені голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Василя Івановича Антонова учасників свята привітав заступник керівника апарату Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації – Совенко Петро Олександрович. Він щиро побажав школярам спортивної витримки, хорошого настрою, дружніх відносин, гарного відпочинку та вручив Подяки голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації керівникам туристсько-краєзнавчих гуртків району.

 img_2984

 img_2993

 

 Також, з вітальним словом до учасників змагань звернулася начальник управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації – Розмаїта Ліана Сергіївна, яка побажала учасникам туристичного зльоту здоров’я,приємного спілкування, зарядитися позитивом, знайти нових друзів і, звичайно ж, кожному перемогти у змаганнях.

 

Конкурси цьогорічного туристичного зльоту, як і завжди, стали для учасників своєрідним іспитом на кмітливість, спритність, оригінальність, талановитість, артистичність і дружність. Звісно, всі вони були туристичного спрямування. Команди-учасниці подолали дистанції «Естафета» та «Туристсько-краєзнавчий похід», взяли участь у конкурсі «Розумники», тематика якого була пов'язана з подіями Великої Вітчизняної війни, конкурсі фотографій «Мій район - моя гордість». Вибухом емоцій та оплесків став конкурс художньої самодіяльності «Пісні воєнних років», адже учасники зльоту демонстрували свої артистичні та вокальні здібності.

img_2972

Як відкриття так і закриття туристичного зльоту проходило в урочистій обстановці. За підсумками програми районного туристсько-краєзнавчого зльоту начальник відділу позашкільної освіти та виховної роботи управління освіти Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації – Косяк Рита Сергіївна та головний суддя зльоту, директор Центру туризму та краєзнавства учнівської молоді Оболонського району м.Києва – Пушкарьова Ірина Анатоліївна нагородили переможців та призерів окремих змагань та конкурсної програми, а також переможців у загальнокомандному заліку.

За результатами усіх конкурсів у молодшій віковій групі перше місце посіла СЗШ № 9, друге – СЗШ № 231, третє – СЗШ № 8. У середній віковій групі перше місце посіла гімназія № 143, друге – ліцей № 157, третє – СЗШ № 232.

Учасники туристсько-краєзнавчого зльоту отримали море позитивних емоцій та вражень, зарядилися драйвом, знайшли нових друзів і незабутньо провели час. Тож роз'їжджалися по домівках хоч і під вечір та стомленими, але задоволеними.

img_3025

Якщо ви прихильник активного відпочинку, веселої команди та здорового способу життя –готуйтеся до наступного спортивно-туристичного зльоту!

 

 

 

 

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку