Головна  →  Оголошення  →  13 жовтня 2014

Шановні власники підприємств!

Ви створили нове підприємство. Вітаємо Вас, бажаємо плідної роботи і здійснення Ваших творчих намірів!

Задоволення результатами діяльності може бути досягнуто лише при умові, якщо на Вашому підприємстві створені безпечні та нешкідливі умови праці для працюючого персоналу.

З цією метою роботодавець забезпечує функціонування системи управління охороною праці, відповідно до ст. 13 Закону України «Про охорону праці», а саме: створює відповідні служби, призначає посадових осіб, які забезпечать вирішення конкретних питань охорони праці, розробляє та затверджує інструкції, положення, інші акти з охорони праці, що діють в межах підприємства тощо.

Консультації та методичну допомогу з вищезазначених питань, а також щодо інших питань з охорони праці, Ви можете отримати звернувшись до управління праці та соціального захисту населення Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації, сектор охорони праці та життєзабезпечення, за адресою м. Київ, вул. Озерна, 18а. каб. № 128. тел/факс: 467-98-42.

Режим роботи сектору:

Понеділок - четвер з 9.00 до 18.00 

П'ятниця з 9.00. до 16.45

Обідня перерва з 13.00 до 13.45

Крім того, працює телефон «Гарячої лінії» сектору, де Вам нададуть консультацію щодо роз'яснення закону України «Про охорону праці», нормативно-правових актів з питань охорони праці, права працівників на пільги та компенсації за роботу у шкідливих та важких умовах праці, розслідування нещасних випадків на виробництві та інші питання, що відносяться до компетенції сектору.

Телефонний номер «гарячої лінії» 467-98-42

Пам'ятайте: роботодавець несе безпосередню відповідальність за порушення вимог Закону України «Про охорону праці»

Перейти до спискуВерсiя для друку