Головна  →  Новини  →  23 жовтня 2013

“Шлях до мрії”

За сприяння голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації, голови Оболонської районної в м. Києві організації Партії регіонів В.І. Антонова 17 жовтня 2013 р. в Дитячій школі мистецтв № 5 відкрилася персональна виставка Ксенії Степась, присвячена Дню художника в Україні. 

         Ксенія Степась - випускниця художнього відділення Дитячої школи мистецтв № 5, (викладач Діденко О.В.), нині -  студентка Національної Академії образотворчого мистецтва та архітектури. Ксенія - лауреат численних міжнародних конкурсів, володар “Золотого мольберту”, стипендіат  Київського міського голови, яка  вже має в своєму арсеналі персональні виставки у Києві та Львові.

         Експозиція  виставки складається з графічних робіт, рисунків, акварелей, серед яких портрети, ескізи, ілюстрації до літературних творів. Роботам Ксенії Степась  притаманні глибина та вишуканість, філігранне пророблення деталей та цікаве рішення композицій.

         Виставка  дає можливість заглянути  у творчу лабораторію молодої  художниці, побачити матеріал, на якому зростає майстерність.

         Виставка “Шлях до мрії”  діятиме до 11 листопада 2013 року. Запрошуємо відвідати виставку молодої художниці.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку