КМДА Київська міська державна адміністрація


26 квітня 2021

Оболонська організація Товариства Червоного Хреста оголошує проведення щорічної акції «Місяць Червоного Хреста»

Шановні керівники підприємств, організацій, установ, мешканці Оболонського району м. Києва та всі небайдужі до чужої біди!

З метою привернення уваги суспільства до діяльності Товариства Червоного Хреста України та його 103 - річної історії, формування громадської думки  на користь милосердя, залучення громадян до членства в Товаристві, залучення молоді до волонтерського руху та залучення надходжень для допомоги потребуючим в м. Києві з 19 квітня 2021 року  по 30 травня 2021 року оголошено проведення щорічної акції «Місяць Червоного Хреста» під гаслом «Зберемо намисто з добрих справ». Це має стати всеохоплюючим міським заходом, котрий буде індикатором нашої людяності та активності в бажанні допомогти нужденним.

Оболонська районна організація Товариства Червоного Хреста України взяла на себе обов’язки з реалізації в нашому районі щорічної акції «Місяць Червоного Хреста», якою передбачено організацію та проведення заходів з надання благодійної допомоги малозахищеним верствам населення, які опинились у скрутному матеріальному положенні, а саме: одиноким малозабезпеченим громадянам похилого віку, багатодітним родинам,  дітям – сиротам, ветеранам та учасникам бойових дій, пораненим військовим  АТО, особам з інвалідністю, хворим, безпритульним та знедоленим.

Заходи місяця: проведення донорських днів для залучення населення до безоплатного донорства, залучення громадян до членства в Товаристві, збір коштів, продуктів харчування, предметів домашнього вжитку, іграшок, медикаментів, шкільного приладдя та іншої натуральної допомоги, допомога медичним закладам, допомога дитячим установам для діток з інвалідністю, допомога дітям - сиротам, популяризація знань по першій допомозі та норм додержання карантинних заходів.

Запрошуємо всіх бажаючих долучитися до місії доброчинності та прийняти участь у благодійній акції! Зберемо разом намисто з добрих справ!

Благодійна допомога приймається за адресою: вул. Тимошенка, 1-А.

Телефон для довідок: +38 097 014 03 45

Наш благодійний рахунок: 

Найменування організації: Оболонська РО ТЧХУ; Код отримувача: 25666361

Р/р: UA573206490000026006052728542 в АТ КБ «ПРИВАТБАНК», 

МФО 320649. Призначення платежу: «Благодійна допомога»,  без ПДВ.

За інформацією Оболонської РО ТЧХУ в місті Києві  

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.