Головна  →  Новини  →  22 квітня 2021

Валентин Мондриївський: Родини Героїв Небесної Сотні та діти учасників АТО у Києві матимуть додаткову підтримку

Сьогодні на пленарному засіданні Київської міської ради депутати підтримали надання додаткових пільг та гарантій киянам-учасникам АТО та членам їхніх сімей, сім’ям киян-Героїв Небесної Сотні та постраждалим учасникам Революції Гідності. Про це повідомив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

Він додав, що раніше в комунальних школах безкоштовно харчувалися лише діти киян-учасників АТО, Героїв Небесної Сотні та постраждалих учасників Революції Гідності з 5-11 класів. Тепер же додаються ще й 1-4 класи.

Тобто, за словами Валентина Мондриївського, розширення пільг для цих категорій дасть змогу фінансувати з бюджету міста харчування для дітей, яке раніше не передбачалося.

«Ми врахували пропозиції та побажання, що надходили до міської ради, про урівняння певних категорій громадян до пільгових. Прийняття цих рішень дадуть можливість учням 1-4 класів – дітям батьків, які належать до зазначених категорій, –отримувати безкоштовне харчування в школах нашого міста. Звісно, це збільшення навантаження на столичний бюджет, проте питання допомоги дітям є більш важливим», – зазначив Валентин Мондриївський.

kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку