Головна  →  Новини  →  15 квітня 2021

Проведено «міні-ярмарок» вакансій за участю представників ТОВ «БЕТОН КОМПЛЕКС»

Враховуючі карантинні обмеження в м. Києві, Оболонською районною філією Київського міського центру зайнятості 15 квітня 2021 року об 11:00 проведено «міні-ярмарок» вакансій за участю ТОВ «БЕТОН КОМПЛЕКС» в форматі онлайн за допомогою Skype-зв’язку.

ТОВ "Бетон Комплекс" входить до складу промислово-будівельної групи «Ковальська», яке є лідером у виробництві якісного бетону та залізобетонних виробів на ринку України.

ТОВ "Бетон Комплекс" спеціалізується на виробництві вапна, бетону, бетонних сумішей, залізобетонних виробів, тротуарної плитки. Одним із пріоритетних напрямків в забезпеченні потреб сучасного будівництва є виготовлення фігурних елементів мощення широкого асортиментного ряду під торговими марками «Авеню» та «Авеню Декор». Різноманіття форм і широкий спектр кольорів бруківки «Авеню» відкривають безліч можливостей для облаштування тротуарів, автомобільних доріг, алей парків, дворів і доріжок житлової забудови, стоянок автомобілів, зупинок громадського транспорту, перонів вокзалів. А також, дане виробниче товариство виготовляє конструктивний залізобетон індивідуального проєктування і серійного виробництва.

Представник роботодавця менеджер з персоналу Музиченко Альона Ігорівна представила актуальні вакансії: водій навантажувача; електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування; слюсар з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики (електромеханіка); прибиральник виробничих приміщень.

Всі учасники отримати вичерпну інформацію на поставлені запитання про умови та оплату праці. В умовах жорсткого карантину роботодавець надає працівникам спеціальні квитки для проїзду в громадському транспорті.

До онлайн заходу долучились безробітні особи, які звернулись до Оболонської районної філії Київського міського центру зайнятості з метою  пошуку роботи.

Захід відбувся в режимі активного діалогу.

За інформацією Оболонської районної філії

Перейти до спискуВерсiя для друку