Головна  →  Новини  →  15 квітня 2021

Подача проєктів Громадського бюджету триватиме ще 10 днів

Автори, які бажають подати власні проєкти на участь у Громадському бюджеті на 2022 рік мають ще 10 днів. Про це повідомили в Департаменті суспільних комунікацій КМДА, який відповідає за інформаційний супровід Громадського бюджету.

«На даний час уже подано більше 300 малих та понад півсотні великих проєктів від авторів. Подача проєктів Громадського бюджету триватиме ще 10 днів. І, як показує практика, саме в цей період надходить найбільше ідей. Після цього, до 16 серпня, триватиме етап розгляду поданих проєктів, а потім протягом місяця відбуватиметься голосування», – розповів директор Департаменту суспільних комунікацій КМДА Роман Лелюк.

Нагадаємо, що проєкти діляться:

  • за розміром фінансування на малі – від ста тисяч до одного мільйона гривень, та великі – від одного до трьох мільйонів гривень;
  • за тематикою: дороги, транспорт; культура, туризм; екологія; здоров’я; соціальний захист, інклюзія; ІТ; ЖКГ; освіта, громадянське суспільство; молодь, спорт; міжтематичні проєкти.

Цього року можна буде проголосувати за 10 проєктів. Кожен містянин зможе підтримати один найкращий, на його думку, проєкт у кожній із 10 тематик. Фінансування Громадського бюджету Києва на 2022 рік збільшено до 200 мільйонів гривень. Загалом за п’ять років у Києві реалізовано вже 1000 проєктів.

kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку