Головна  →  Новини  →  23 жовтня 2013

Під головуванням В.І. Антонова відбулася зустріч по реконструкції парку відпочинку "Оболонь" в урочищі Наталка

22 жовтня 2013 року під керівництвом голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації та голови районної організації Партії регіонів В.І. Антонова відбулась робоча зустріч-нарада з питань реконструкції парку відпочинку «Оболонь» в урочищі Наталка по Оболонській набережній. На нараді були присутні, голова громадської ради при Оболонській райдержадміністрації, представники громадськості, проектної та генпідрядної організацій,  комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Оболонського району.

В ході зустрічі В. Антонов наголосив, що на території парку передбачено створення сучасного паркового комплексу, який буде враховувати потреби різних груп населення та включати в себе декілька функціональних зон: головний бульвар з майданчиками відпочинку і світло-музичним фонтаном, оглядовими майданчиками, дитячими майданчики з автодромом, майданчиками для активного відпочинку та спорту для всіх вікових груп населення, в тому числу інвалідів. Для культурного відпочинку передбачено майдан з естрадою для виступу музичних та творчих колективів. Для любителів велосипедних (роликових) прогулянок передбачено влаштування  велосипедних доріжок. Також передбачено виконання робіт з додаткового озеленення парку різними породами дерев та кущів, відновленню газонів, оформлення клумб декоративними квітами.

" Ряд зауважень та пропозицій ми отримали від Громадської ради. Адже наш проект рекострукції викликав інтерес у громадськості, і почали надходити побажання та пропозиції від мешканців Оболонського району. І щодо його реалізації ми намагались максимально врахувати їх" - зауважив В.І. Антонов

Також ряд конструктивних пропозицій в частині влаштування прогулянкових доріжок для любителів велосипедного та роликового відпочинку, надійшли в ході проведення робочої зустрічі, які будуть враховані при реконструкції парку.

По завершенню обговорення В. Антонов наголосив всім причетним до реалізації даного проекту на необхідності максимального збереження існуючих зелених насаджень при виконанні будівельних робіт.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку