КМДА Київська міська державна адміністрація


25 лютого 2021

Для активних та ініціативних учнів 8-11 класів м. Києва проводиться цікавий конкурс “Школа лідерів”

Громадська організація "Велес Ідей" запрошує учнів 8-11 класів м. Києва, віком до 17 років включно, які мають бажання втілити та реалізувати свої ідеї та покращити заклад, де вони навчаються на суму 10 000 грн/1 проєкт. Як бонус, кожний з учасників зможе здобути якісні знання щодо своїх перспектив розвитку на майбутнє у школі лідерів.
 
Конкурс проводиться у декілька етапів:
 
І етап – ЗАОЧНИЙ - оголошення конкурсу (1-28 лютого 2021 р.), прийом конкурсних робіт (1-31 березня 2021р.), відбірковий тур (02.04.2021), модерація, публікація робіт учасників на офіційній сторінці в соціальній мережі "Фейсбук" ГО «Велес Ідей».
 
ІІ етап − ВСЕОСЯЖНИЙ та ЦІКАВИЙ - голосування за найкращі відібрані журі роботи у формі електронного голосування (12-19 квітня 2021 р.), підведення підсумків, оголошення результатів, оприлюднення списків переможців (26.04.2021р.), закупівля винагород та нагородження з 27.04.2021
 
ІІІ етап – АКТИВНИЙ та КОРИСНИЙ – запрошення найкращих активних учасників у Школу лідерів, зустріч, знайомство з успішними лідерами, обмін і розповсюдження кращого досвіду, ярмарка кращих робіт та аналіз проєктів, кава-брейк, смачний перекус (15-16 травня).
 
Для участі в І етапі конкурсу необхідно до 31 березня 2021 року надіслати конкурсну роботу-проєкт, виконаний українською мовою (бажано з ілюстраціями), на електронну адресу [email protected] з поміткою «На конкурс «Школа лідерів – Простір Ідей».
 
• ІІ етап конкурсу відбудеться 12-19 квітня 2021 року - голосування та визначення переможців. Оприлюднення списку переможців 26.04.2021
 
Переможцями стануть 3 школи, серед них:
 
• 2 автора з різних шкіл, чиї роботи отримають найбільшу кількість лайків на сторінці організатора конкурсу за певних умов голосування, (деталі будуть оголошені додатково перед голосуванням).
 
• та 1 учасник (за рішенням комісії), як приз глядацьких симпатій.
 
Конкурсні роботи, надіслані учнями, попередньо будуть опрацьовані організаторами та оцінюватися журі для подальшої реєстрації на голосування.
 
1 переможець = учень, автор поданої роботи від однієї школи. Переможці, отримають сертифікат на 10 000 грн, завдяки якому зможуть реалізувати заявлене у своїх проєктах та отримають запрошення у Школу лідерів. Такі ж запрошення будуть надіслані усім активним учасникам даного конкурсу.
 
ВАЖЛИВО! Додатковими балами до надісланих робіт, будуть оцінені автори тих шкіл, які за період проведення І та ІІ етапів на своїх інтернет-сторінках у соціальних мережах публікуватимуть та активно надсилатимуть на електронну пошту [email protected] чи на фейсбук сторінку ГО "Велес Ідей", додаючи хештеги #ЛідерІЯ та #ВелесІдей
 
• Цікаві заходи, ідеї, проєкти, що проходять у школі у концепції благодійності, покращення школи, у концепції цікавого проведення часу (як під час навчального процесу, так і на перервах, після уроків, на канікулах), у концепції правильного вибору професії, тощо.
 
• Написання есе на теми «Людина, яка мене надихає», «Моя майбутня професія: планування і розвиток».
 
Чим більше робіт буде надіслано від закладів учасника, тим більше шансів на його перемогу. Це вважатиметься підтримкою та подякою лідеру, автору ідеї, який подав проєкт у Вашому закладі. Це буде прикладом для унаслідування іншими та об’єднанням колективу, шкільної громади.
 
Період реєстрації робіт: з 1 по 31 березня 2021 року.
 
Активні школи, які будуть додатково надсилати шкільні заходи, есе – отримають запрошення у Школу лідерів на інформативний та цікавий захід (на певну кількість учнів 8-11класів).
 
Списки учасників ІІ та ІІІ етапів конкурсу будуть оприлюднені на офіційній facebook-сторінці організатора конкурсу.
 
ІІІ етап планується на 15-16 травня 2021 року відбудеться запрошення та реєстрація учасників, знайомство з успішними лідерами, бізнесменами, впливовими людьми, обмін і розповсюдження кращого досвіду, ярмарка успішних робіт та аналіз проєктів, кава-брейк, смачний перекус.
 
Детальну інформацію про умови участі в конкурсі “Школа лідерів” за телефонами: (063) 715-54-44 (Сергіїва Олена Миколаївна) та на сторінці "Фейсбук" конкурсу.
 
За інформацією ГО "Велес Ідей"
 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.