Головна  →  Новини  →  22 лютого 2021

Проведено тренінг «Залежна поведінка, як її позбутися»

17 лютого 2021 року психологом Оболонського районного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у м. Києві та Київській області Людмилою Іваненко спільно з Громадською організацією «Жити вільно» проведено психологічний тренінг на тему: «Залежна поведінка, як її позбутися». Під час заходу було проінформовано суб’єктів пробації із залежною поведінкою про негативний вплив ПАР на особистість та здоров’я. Розвинуто переконання та цінності, які сприяють самомотивації та створенню позитивної життєвої перспективи. Змотивовано до використання стратегій до припинення вживання психоактивних речовин. Невимушена атмосфера сприяла контактності та довіри до спікерів з ГО «Жити вільно», які мають досвід припинення вживання психоактивних речовин.

До кінця заходу більшість учасників тренінгу розповіли свою унікальну історію та поділися роздумами з приводу подальших зустрічей на базі Оболонського відділу «Центру пробації». Присутні домовилися проводити їх регулярно.

За ініціативою Оболонського РВ створені комфортні та безпечні умови для учасників таких зустрічей, напрацьовано план подальших дій змін для підтримки суб’єктів, виконано ряд вимог до приміщення, активізовано весь спектр особистісних і професійних якостей дружньої команди, їх знань, умінь і навичок для подальшої співпраці.

 
Оболонський районний відділ філії
Державної установи «Центр пробації»

Перейти до спискуВерсiя для друку