Головна  →  Новини  →  22 жовтня 2013

У вихідні відбувся загальнорайонний суботник

У вихідні відбувся загальнорайонний суботник

19 жовтня 2013 року відповідно до реалізації ініціатив Президента України щодо забезпечення якісних умов життя громадян, в рамках проведення осіннього місячника з благоустрою Оболонською райдержадміністрацією було ініційовано проведення загальнорайонної толоки. У суботнику взяли участь голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації, голова Оболонської районної в м. Києві організації Партії регіонів Василь Іванович Антонов, його заступники, керівники та працівники структурних підрозділів адміністрації, працівники закладів освіти, культури та медицини, робітники підприємств району. До співробітників державних установ, які традиційно виходять на суботники, приєдналися мешканці району, представники громадських організацій, органів самоорганізації населення.

«Дуже приємно, що разом з працівниками комунальних служб та державних установ працювали мешканці району, представники підприємств, закладів освіти та культури, медицини та соціального захисту, - зазначив голова Оболонської райдержадміністрації Василь Антонов, - Тішить те, що допомагали нам упорядковувати парки та сквери, прибирати територію району від сміття діти та молодь, адже приходили працювати цілими родинами. Вірю, що дбайливе ставлення до довкілля стане повсякденною нормою нашого життя».

Загалом у суботнику взяло участь більше 5000 осіб, близько 100 організацій та підприємств району. Було залучено майже 50 одиниць техніки. Під час проведення заходу виконані роботи по прибиранню листя, вивозу сміття, ремонту внутрішньоквартальних проїздів, очищенню зливоприймачів, приведенню в належний санітарний стан прибудинкових територій, облаштуванню газонів, клумб, екологічних зон, висадці дерев та кущів, благоустрою дитячих і спортивних майданчиків та багато іншого.

Протягом акції прибрано близько 50 га території району, висаджено 308 дерев та 170 кущів, вивезено 477,5 м3 великогабаритних та побутових відходів, очищено 116 зливоприймачів, проведено благоустрій 25 дитячих і спортивних майданчиків.

Головною метою цього заходу було не тільки прибирання, посадка дерев та кущів, але й заохочування мешканців району підтримувати чистоту та красу, виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи.

Перейти до спискуВерсiя для друку