Головна  →  Новини  →  20 січня 2021

Злата Лагутіна: у 2020 році зафіксовано понад 490 тисяч звернень до Центрів обслуговування платників м. Києва щодо отримання адміністративних послуг

У 2020 році до Центрів обслуговування платників Головного управління ДПС у м. Києві щодо отримання адміністративних послуг надійшло понад 490 тисяч звернень. Водночас, кількість наданих адміністративних послуг становить понад 442 тисячі, що охоплює видачу довідок, свідоцтв, ліцензій та інше. Про це повідомила начальник столичної податкової Злата Лагутіна.

Зокрема, за 2020 рік видано понад 82 тисячі карток платника податків та внесено до паспортів громадян України дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків.

Понад 19 тисяч громадян отримали відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Платникам податків, як юридичним, так і фізичним особам, для забезпечення можливості використання кваліфікованого електронного підпису надано 47 тисяч електронних довірчих послуг.

До столичних центрів обслуговування платники звертаються і стосовно отримання довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи. Так, за 2020 рік підготовлено та видано понад 112 тисяч таких довідок.

Понад 62 тисячі громадян здійснили реєстрацію платника єдиного податку та понад 40 тисяч платників отримали витяг з реєстру платників єдиного податку.

У 2020 році понад 30 тисяч платників отримали або подовжили терміни дії ліцензій на роздрібну торгівлю тютюновими та алкогольними виробами.

Пресслужба Головного управління ДПС у м. Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку