Головна  →  Новини  →  21 жовтня 2013

У Києві триває оновлення зеленого господарства

До експлуатації після реконструкції і капітального ремонту готові усі парки і сквери, що були передбачені у програмі соціально-економічного розвитку на 2013 рік. Про це повідомили у комунальному об’єднанні «Київзеленбуд».

Так, повністю оновили своє обличчя 15 паркових територій. Зокрема: сквер на вулиці Теремківській, 2-4, на вулиці Григоренка, 28, «Стародарницький-2», на вулиці Бережанській, 22-10, на Оболонському проспекті, 13-15, на вулиці Фрунзе, 99, на вулиці Семашко-Краснова, на вулиці Артема, 89-А, на вулиці Шалетт, 1, парк «Партизанської Слави», Анни Ахматової, 43, «Кіото», «Молодіжний».

Слід зазначити, що на паркових територіях встановили нові лави, влаштували доріжки, спортивні та дитячі майданчики. Крім того, у парку «Молодіжний» влаштовано амфітеатр, у парку «Совки» – мотузкову територію, а у сквері Анни Ахматової, 43 встановлено тренажери.

«Влаштування дитячих ігрових та розвиваючих майданчиків та впровадження спортивної інфраструктури у парках та скверах – це лише перший етап оновлення зеленої території міста. Найближчим часом ми опрацюємо створення оздоровчих теренкурів у парку імені М. Рильського, парку «Партизанської Слави», Пуща-Водиця та парку біля озера Кирилівське», – наголосив генеральний директор КО «Київзеленбуд» Михайло Царенко.

http://kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку