Головна  →  Новини  →  19 листопада 2020

Працівники Оболонського РВ філії Державної установи «Центр пробації» відвідали Національний музей голодомору

Тема голодомору 1932-1933 рр. більше 50 років була забороненою. Тільки з кінця 1980-х років правда про голодомор поступово відкривається та стає більш доступною до всіх бажаючих дивитись в очі власної історії. В Україні і нині живуть десятки тисяч людей, котрі зберігають пам'ять про жахливі події голодомору й можуть донести унікальні свідчення до нинішнього й прийдешніх поколінь.

До Дня пам'яті жертв голодомору, який призначено на останню суботу листопада, працівники Оболонського РВ філії Державної установи «Центр пробації»  відвідали Національний музей голодомору – геноциду, присвячений пам’яті жертв Голодомору та розповідає історію геноциду української нації в 1932-1933 роках. 

Музей Голодомору навчає протистояти ненависті та порушенню прав людини. Своєю діяльністю він культивує захист людської гідності та демократичних цінностей і запобігає злочину геноциду, виховуючи у громадян толерантність, почуття моральної відповідальності перед викликами, всім нормам права і свободам. Україна ніколи не забуде цей Голод.

 

За інформацією Оболонського РВ філії Державної установи «Центр пробації»

 

Перейти до спискуВерсiя для друку