Головна  →  Новини  →  16 листопада 2020

Протягом січня – жовтня 2020 року зафіксовано понад 402 тисячі звернень до столичних центрів обслуговування платників щодо отримання адміністративних послуг

Головне управління ДПС у м. Києві інформує, що за десять місяців поточного року до столичних центрів обслуговування платників щодо отримання адміністративних послуг надійшло понад 402 тисячі звернень.

При цьому, кількість наданих адміністративних послуг становить понад 363 тисяч, що включає в себе видачу довідок, свідоцтв, ліцензій та інше.

Зокрема, було видано понад 65 тисяч карток платника податків та внесено до паспортів громадян України дані про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків.

Понад 17 тисяч громадян отримали відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків.

Платникам податків, як юридичним, так і фізичним особам, для забезпечення можливості використання електронного цифрового підпису було надано понад 40 тисяч електронних довірчих послуг.

Протягом зазначеного періоду було зареєстровано більше 18 тисяч реєстраторів розрахункових операцій та понад 42 тисячі книг обліку розрахункових операцій.

До столичних центрів обслуговування платники звертаються і стосовно отримання довідки про відсутність заборгованості з платежів, контроль за справлянням яких покладено на контролюючі органи. Так, за період січень – жовтень 2020 року підготовлено та видано понад 108 тисяч таких довідок.

Понад 56 тисяч громадян здійснили реєстрацію платника єдиного податку та понад 33 тисячі платників отримали витяг з реєстру платників єдиного податку.

За десять місяців 2020 року понад 24 тисячі платників отримали або подовжили терміни дії ліцензій на роздрібну торгівлю тютюновими та алкогольними виробами.

За інформацією Головного управління ДПС у м. Києві

 

Перейти до спискуВерсiя для друку