Головна  →  Новини  →  5 листопада 2020

Користувачам програмних РРО про встановлення та налаштування програмного забезпечення

Головне управління ДПС у м. Києві нагадує, що з 1 серпня 2020 року безоплатне програмне забезпечення для програмних реєстраторів розрахункових операцій стало доступним для повноцінного використання на добровільній основі.

Для інформування платників податків – користувачів ПРРО, на вебпорталі ДПС функціонує банер «Програмні РРО» https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/.

Ознайомитися з інструкціями щодо встановлення та налаштування ПРРО можливо перейшовши за посиланнями:

https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/programniy-reestrator-rozrahunkovih-operatsiy/programniy-reestrator-rozrahunkovih-operatsiy-/

та

https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/programniy-reestrator-rozrahunkovih-operatsiy/fiskalniy-dodatok-prrosto/.

Переглянути інструкцію щодо заповнення реєстраційної форми та повідомлення про надання інформації щодо кваліфікованого сертифіката відкритого ключа можливо перейшовши за посиланням:

https://tax.gov.ua/baneryi/programni-rro/formi-prro/instruktsii-schodo-zapovnennya-form/ .

Звертаємо увагу, шо платники податків міста Києва можуть отримати консультації з питань реєстрації та обліку ПРРО звернувшись до столичних Центрів обслуговування платників. Контактні дані, яких розміщено на субсайті Головного управління ДПС у м. Києві за посиланнями:

https://kyiv.tax.gov.ua/kontakti/;

https://kyiv.tax.gov.ua/okremi-storinki/tsentri-obslugovuvannya-platnikiv-poda/67502.html 

Довідково: Законом України від 20 вересня 2019 року № 128-ІХ «Про внесення змін до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» та інших законів України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг» впроваджено застосування програмних РРО.

За інформацією Головного управління ДПС у м. Києві

 

Перейти до спискуВерсiя для друку