КМДА Київська міська державна адміністрація


25 вересня 2020

27 вересня в Україні відзначається День машинобудівника

27 вересня 2020 року в Україні відзначається День машинобудівника, який традиційно святкується в останню неділю вересня. Офіційне проголошення цього фахового свята тільки підкреслює вагоме значення машинобудівного комплексу серед інших складових промисловості України.

У машинобудівному комплексі району функціонує чотири десятки підприємств, на яких працює понад 3 тисячі осіб. Продукція галузі машинобудування району використовується в усіх сферах суспільного життя: будь-то побут людини, будівництво, транспорт, армія, медицина, наука. І що приємно, вітчизняна продукція машинобудування стає дедалі більш конкурентоспроможною на світовому ринку.

За сприяння Оболонської райдержадміністрації п’ятьох працівників галузі було нагороджено Подяками голови Київської міської державної адміністрації, а саме:

  • Дешко Віктора Васильовича ТДВ КВО «Медапаратура»),
  • Радохліб Віру Павлівну (ДП «Завод «Генератор»),
  • Шутого Миколу Івановича (ПрАТ «Промзв’язок»),
  • Матушко Володимира Івановича (КДВП «Контакт» УТОГ),
  • Пилипишко Ольгу Вікторівну (КДВП «Контакт» УТОГ).

Перший заступник голови Оболонської райдержадміністрації Олександр Цибульщак взяв участь в урочистих заходах з нагоди свята та привітав трудовий колектив ПрАТ «Промзв’язок» зі святом і вручив відзнаку начальнику цеху підприємства.

Відзначаючи вагомий внесок машинобудівників у розвиток економіки, високий рівень кваліфікації кадрів та науково-виробничого потенціалу, переконані, що в центрі уваги на підприємствах завжди будуть належні умови праці, безпека і здоров’я людини.

Бажаємо святкового настрою, наснаги, миру і добробуту, подальших здобутків у створенні новітньої техніки!

За інформацією сектору промисловості

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.