КМДА Київська міська державна адміністрація


17 вересня 2020

19 вересня, до Всесвітнього дня прибирання, відбудуться толоки

19 вересня у кожному районі столиці відбудеться прибирання територій: скверів, парків, витоків річок, берегів озер. Так Київ розпочне осінній сезон толок разом із World Cleanup Day 2020.

«Прибирання у вихідні дні міста – не лише корисна звичка, а й справжній осінній екологічний тренд. Запрошуємо киян долучатися до санітарного очищення зелених зон у своєму районі. Толока – це можливість кожного свідомого громадянина зробити внесок у чистоту і благоустрій свого міста та показати чудовий приклад дітям!» – зазначив в. о. начальника Управління екології та природних ресурсів КМДА Олександр Савченко.

Цієї суботи КО «Київзеленбуд», районні КП УЗН, КП «Плесо» та громадські організації планують провести понад 15 прибирань зелених зон.

В Оболонському районі визначено три локації:

територія вздовж вул. Прирічна;

- перетин просп. Оболонського та вул. Озерної;

- територія навколо озера «Йорданське»

Графік проведення та контакти організаторів – за посиланням.

Прибирання відбуватимуться з урахуванням карантинних норм і соціальної дистанції.

Щорічна міжнародна соціально-екологічна акція з прибирання зелених зон та благоустрою територій – Всесвітній день прибирання «World Cleanup Day» відбудеться в 24 регіонах України та 180 країнах світу, які щорічно в третю суботу вересня виходять на прибирання у своїй країні.

За інформацією kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.