КМДА Київська міська державна адміністрація


16 вересня 2020

Відбулась робоча нарада з питання проведення капітального ремонту дорожнього покриття по вулицях Добринінській та Резервній

15 вересня 2020 року на території ТОВ «Бетон комплекс» відбулась друга робоча нарада з питання проведення капітального ремонту дорожнього покриття по вулицях Добринінській та Резервній в Оболонському районі міста Києва.

У нараді взяли участь перший заступник голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Цибульщак, заступник голови Олександр Сазанович, начальник Оболонського ШЕУ  Олег Куліков,  керівники підприємств ТОВ «Бетон комплекс», ТОВ «Перший трубний завод», ТОВ «Астор і КО» та інші зацікавлені суб’єкти господарювання.

Відбулося жваве обговорення конфігурації вищезазначеної ділянки дороги в результаті ремонту, створення можливостей для роз’їзду вантажного та легкового автотранспорту, спорудження дорожніх «карманів». Також для врахування вимог ДСТУ та Укртрансбезпеки до місцевих та магістральних доріг, норм навантаження тощо, було вирішено обговорити заплановані ремонтні роботи з фахівцями у цій галузі - конструкторами-дорожниками Автодору.

Обговорено також питання структури дорожнього покриття. Висловлено пропозицію для цього використати сучасну надміцну ФЕМ-плитку виробництва ТОВ «Бетон Комплекс», зі спорудженням відповідної бетонної підстилки під нею.

Водночас було висловлено побажання щодо активізації зусиль ТОВ «АСТОР і КО» по очищенню транспортних засобів, що виїжджають з території підприємства, для запобігання забрудненню повітря пилом прилеглих територій. Після першої зустрічі, яка відбулася 2 вересня ц.р., ТОВ «АСТОР і КО», за словами його представника, зменшило на 30% робочу загрузку на цьому об’єкті, перенісши її на інші об’єкти підприємства.

Також на зустрічі йшлося про те, що при проведенні ремонтних робіт слід дотримуватись встановлених санітарних та екологічних вимог, а також виконання  вимог щодо відновлення благоустрою прилеглих територій, зокрема, біля трамвайної зупинки.  

Наступну зустріч з цього питання заплановано на 02.10.2020.

 За інформацією сектору економіки



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.