КМДА Київська міська державна адміністрація


14 вересня 2020

В Оболонському районі відбувся турнір з баскетболу з нагоди Дня фізичної культури та спорту

12 вересня 2020 року у парку «Наталка» на баскетбольному майданчику за адресою: проспект Героїв Сталінграда, 12-Д, в Оболонському районі м. Києва відбувся турнір з баскетболу 3х3 з нагоди Дня фізичної культури та спорту.

Організаторами заходу спільно виступили Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація та Центр військово-патріотичного і фізичного виховання дітей та молоді «Єдність» Оболонського району м. Києва.

За найвищі нагороди турніру змагалися 19 команд, це 76 учасників, серед яких 32 дівчат.

За підсумками результатів турніру переможцем і володарем золотого кубку серед дівчат стала команда Центру військово-патріотичного і фізичного виховання дітей та молоді «Єдність» Оболонського району м. Києва, друге та третє місця посіли відповідно команди дитячо-юнацької спортивної школи «Авангард»: «Моби» та «Монстр».

У категорії серед юнаків 2005-2007 років народження виборола перемогу команда «Плеймекер» (Солом’янський район), друге та третє місце посіли і стали відповідно срібним та бронзовим призерами турніру команди «Козири» та «Season Bacts».

У категорії серед юнаків 2009 року народження і молодших перше та друге місця відповідно посіли команди м. Києва «Піраньї 3» та «Піраньї 1». Третє місце посіла та стала бронзовим призером турніру  команда «Євробаскет» Оболонського району м. Києва.

     

За інформацією відділу молоді та спорту



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.