КМДА Київська міська державна адміністрація


11 вересня 2020

Олександр Цибульщак провів виїзну робочу нараду з керівництвом ТОВ «Перший трубний завод»

Незважаючи на пандемію коронавірусної інфекції, що негативно позначається на всіх сферах життєдіяльності м. Києва та його економіці, промислові підприємства Оболонського району продовжують працювати. Завдяки цьому збережені робочі місця, виплачується заробітна плата, поповнюється бюджет міста.

Одним з таких підприємств, які, попри кризу, вистояли і продовжують стабільно працювати, є ТОВ «Перший трубний завод». Керівництво та менеджери підприємства постійно знаходять нові замовлення і забезпечують роботу колектива практично в цілодобовому режимі.

ТОВ «Перший трубний завод» – це сучасне підприємство, яке здійснює комплексне забезпечення виробничих енергетичних систем промислового, житлового і приватного будівництва. Номенклатура продукції підприємства в даний час налічує понад 2 000 найменувань.

На сьогоднішній день, виходячи з проблем в енергетичній сфері країни, ТОВ «Перший трубний завод» освоїв нові високоякісні енергозберігаючі технології, завдяки яким спостерігається значне зменшення споживання паливно-енергетичних ресурсів.

11 вересня 2020 року перший заступник голови Оболонської районної в місті Києві держадміністрації Олександр Цибульщак провів виїзну робочу нараду з керівництвом ТОВ «Перший трубний завод». Під час зустрічі були обговорені питання щодо планів підприємства з виробництва нових видів продукції, особливостей роботи в умовах карантину, пов’язаного з пандемією коронавіруса, а також болюче питання назрілого ремонту дорожнього покриття по вулицях Добринінській та Резервній, які є під’їзними до підприємства.

Учасники зустрічі також мали нагоду на власні очі ознайомитися з виробничими процесами та технологіями, запровадженими на підприємстві.

 

За інформацією сектору економіки



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.